De kop is eraf!

De kop is eraf!

Zaterdag 25 september hebben we eindelijk onze plannen van de aankomende Revue ‘Brand Meester’ mogen delen met Gennep en omgeving! In een vlotte presentatie van voorzitter Magiel Hagemans over de geschiedenis en visie werd het beeldmerk onder luid applaus gepresenteerd. Het beeldmerk ontworpen door Jack Knops en vormgegeven door Eef Rutten geeft het jaren 80 gevoel goed weer.

Vervolgens mochten schrijvers Linda Salden en Maarten Daniëls (Twan Maassen was afwezig) het verhaal vertellen aan het publiek. De podcast die ook een plek gaat krijgen voor, tijdens en na de voorstelling werd afgespeeld en zorgde voor een vrolijke noot. Daarna kwam regisseur Anneke Schröder aan het woord. Haar enthousiasme, ondersteund door bekende melodieën van Toontje Lager, Ding-A-Dong en The Pointer Sisters zorgden direct voor een jaren 80 gevoel. De foto’s van de haardossen en bekende voorwerpen uit deze periode vergrootte dat gevoel nog meer.

Als afsluiter werd het bestuur en productieteam voorgesteld en gingen de voetjes nog even van de vloer op de welbekende eighties sound.

In november zullen de workshops plaatsvinden in Ottersum, Heijen, Milsbeek en Gennep. In december zullen er audities zijn voor de grotere rollen in Gennep. Kijk op onze site voor meer informatie.