Visie

Dit is Revue Gennep!

Eens in de vijf/zes jaar maken we een theaterproductie voor en door inwoners van gemeente Gennep. Het proces is een middel om te verbinden. Hierbij krijgt iedereen een kans binnen zijn eigen mogelijkheden om deel te nemen aan een mooie, grootse theaterproductie. Zowel voor als achter de schermen werken we allemaal op vrijwillige basis. 

Stichting Revue Gennep realiseert een professionele voorstelling met een regionaal onderscheidend karakter waarbij verbinding, persoonlijke groei, plezier en plichtsbesef voorop staan!

Dit bedoelen we met onze kernwaarden

Professioneel

We werken vanuit een script in ongeveer twee jaar tijd naar een voorstelling waar verschillende disciplines aan bod komen. Alles gebeurt onder leiding van een professionele regisseur. De uiteindelijke voorstelling, ondersteund door de juiste techniek (licht/geluid), is een heerlijk uitje voor onze gasten. 

Regionaal onderscheidend

We geven iedereen uit Gennep, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek en Ottersum en de omgeving de kans om mee te doen of te komen kijken. We zorgen dat het verhaal deelnemers en bezoekers uit de hele regio aanspreekt.

Verbinding

We zorgen voor een omgeving waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten en leren kennen. Én waarbij hun verbinding niet ophoudt na de revue. We zetten samen stappen in het maakproces waardoor elkaars kwaliteiten worden gezien en benut.

Persoonlijke groei

We geven iedereen kansen binnen zijn mogelijkheden en gaan ervan uit dat deelnemers deze grijpen en zich willen laten uitdagen.

Plezier

We maken plezier! Plezier geeft energie aan het leren kennen van anderen, ontdekken van eigen mogelijkheden en het samen laten ontstaan van de voorstelling. Plezier trekt aan en zorgt voor een glimlach op het gezicht van elke deelnemer en bezoeker.

Plichtsbesef

De Revue, die maken we samen. Deelnemers verbinden zich en zijn proactief. We hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het proces en de uiteindelijke voorstelling.