Dit zoeken we!

Zin om te dansen in één van de grootste musicals van Nederland?!

In oktober 2016 brengt de Revue van Gennep één van de grootste musicalproducties van Nederland op de planken. De voorstelling Carrousel is een flitsend eigentijds musicalspektakel voor jong en oud. 

Op 21 september zijn de dansaudities. Heb je wat danservaring? Doe dan zeker mee! Meld je aan via info@revuegennep.nl of kom die maandagavond naar 4Events in Pica Mare in Gennep. De bijeenkomst voor dansers is van 19.30 tot 21.00 uur.


Dansers

Kun je dansen? Dan zijn we op zoek naar jou! Speciaal voor deze voorstelling wordt er een aantal spectaculaire choreografieën gemaakt. Het maakt niet uit in welke dansstijl je ervaring hebt en we zoeken niet alleen meisjes en vrouwen, maar voor deze voorstelling hebben we ook zeker mannelijke dansers nodig. Onze ervaren choreografe Marlieke Silvertand stelt voor deze voorstelling een dansteam samen en tijdens de repetities leer je veel nieuwe moves & skills en doe je een hoop danservaring op.


Muzikanten

Tijdens het repetitieproces zullen we een orkest samenstellen voor deze productie. Voor deze revue worden exclusieve arrangementen geschreven. Om goed mee te kunnen komen in de repetities heb je ervaring nodig. De muzikale begeleiders benaderen de benodigde muzikanten op basis van de arrangementen.


Kinderfiguranten

Zit je nog niet in de brugklas, dan ben je nu nog te jong om mee te doen. Later tijdens het repetitieproces zullen we nog een klein groepje kinderfiguranten aan de voorstelling toevoegen. Daarvoor volgt een oproep op deze site, onze Facebook-pagina en in de lokale kranten. Maar als je daar niet op kunt wachten, kun je alvast een mail sturen.


info@revuegennep.nl