Eerste doorloop voelt goed

Eerste doorloop voelt goed

Eerste doorloop voelt goed

Op zaterdag 16 januari vond de eerste doorloop plaats. Deze doorloop, een repetitie waarin alles dat tot nu toe gerepeteerd is samenkomt, is een spannend moment voor iedereen die er aan mee werkt maar vooral voor de regisseur, het productieteam en bestuur. Alles valt dan op z’n plek, of niet…

Voorzitter Magiel Hagemans heette iedereen van harte welkom op zaterdag om 11.00 uur bij de Intos. Hij begon met een enthousiasmerende peptalk voor de deelnemers waardoor de sfeer er meteen goed inzat. Na zijn inspirerende inleiding vroeg hij aandacht voor twee mensen die zich al verschillende edities op zeer bijzondere en intensieve wijze voor de Gennepse Revue hebben ingezet. Dat waren Marijon van der Mooren en Arno Marinussen. Marijon ontving een Orde van Verdienste voor haar secretariële inzet, en Arno voor zijn muzikale. Met luid applaus werden ze nog eens hartelijk bedankt voor hun bijdragen.

SONY DSC

SONY DSC

 

 

 

 

 

 

Vervolgens ging regisseur Pepijn Moors voortvarend aan de slag met de verschillende groepen zoals de acteurs, het koor en de dansers met een centrale warming up. Uiteindelijk kon de doorloop beginnen wat bij sommige acteurs voor de nodige spanning zorgde. Positieve spanning, dat wel, maar er moest toch iets neer gezet worden. Dat lukte, met aanwijzingen van Pepijn, Jolanda, Marlieke, Arno en Harm, heel goed. Om 13.00 uur was er lunch die aangeboden werd door Jan Linders waarna de hele groep tot 16.00 uur heeft doorgewerkt. Pepijn was erg tevreden over de geslaagde eerste doorloopdag.

Deze doorloop was extra bijzonder omdat die mede mogelijk werd gemaakt door verschillende bedrijven. Steeds meer lokale bedrijven beginnen elk op een eigen manier hun steun aan de Gennepse Revue te geven. Jan Linders heeft zoals we al meldden de lunch verzorgd voor de hele crew en doet dat de komende twee doorlopen ook. Dat gebeurde in de kantine van de Intos die hun locatie ter beschikking stelde. 4Events is de thuisbasis van de Revue want daar mogen ze wekelijks repeteren en op de extra doorloopdagen kunnen ze er ook terecht. Alleen deze keer niet vanwege de prinsenreceptie van Bombakkes.

Een speciaal bedankje dus voor Jan Linders en Intos die deze doorloopdag mede mogelijk maakten.

Ga naar onze Facebookpagina voor het complete foto-album!