Wij steunen de Revue

Wat fijn dat u interesse heeft om de Revue te steunen!
Klik voor het sponsorformulier.

Op 9, 10 en 11 juni a.s. is het zo ver! Honderd jaar na de allereerste Revue in Gennep presenteert Stichting Revue Gennep en omgeving haar nieuwste editie: Brand Meester!
Als stichting bouwen wij voort op een 100-jarige traditie van revues in de gemeente Gennep met, naast het culturele doel, ook een grote lokale sociale doelstelling. Waar in 1923 na de 1e Wereldoorlog een grote behoefte was aan saamhorigheid en plezier in de omgeving van Gennep, is dat in 2023 na een periode van COVID-19 niet anders. Graag willen wij u benaderen namens het bestuur van Stichting Revue Gennep e.o. om sponsor van ons project te worden.

Revue Gennep draait om samenwerking, ontmoeting en verbinding creëren tussen jong en oud. Daarbij is ons streven om cultuur in de gemeente Gennep tot leven te laten komen, maar ook daarbuiten in het Land van Cuijk en Maasduinen. Zonder lokale bedrijven en sponsoren die Revue Gennep ondersteunen kunnen wij dit niet organiseren. Mogen wij op uw steun rekenen? Wij hebben diverse pakketten samengesteld (zie afbeelding & link) waarmee lokale en regionale bedrijven Revue Brand Meester kunnen ondersteunen.

Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. U kunt dan contact opnemen met onze secretaris via info@revuegennep.nl of op telefoonnummer 06-22412792.


Wij verheugen ons op uw medewerking! Hartelijk dank alvast.