Informatiebijeenkomst & workshops

80 deelnemers aan workshop!

Op maandag 18 mei was de informatiebijeenkomst met workshop. De opkomst was boven verwachting en het enthousiasme van de belangstellenden overweldigend! Dit belooft wat… Een kleine impressie vind je op onze Facebookpagina.

IMG_5964 (2)

Revuegevoel voor altijd!

Als je mee doet aan de Revue, op welke manier dan ook, dan doe je een ervaring op voor het leven. Het revuegevoel blijft je altijd bij want je bouwt een warme band op met elkaar. Je doet iets wat je leuk vindt, en kunt dit delen met mensen die het zelfde doel hebben. Samen breng je dan iets ontzettends moois tot stand.

IMG_5954 (2)

Wil jij deelnemen aan deze revue?

Je kunt je aanmelden als deelnemer. Je kunt zelf aangeven wat je wilt doen bij de Revue. Afhankelijk van je ervaring wordt je door het productieteam ingedeeld. Dit gebeurt natuurlijk in overleg met jou. Meld je je aan voor acteren, dansen, zingen? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Het maakt niet uit of je oud of jong bent, dik of dun, ervaren of onervaren. Iedereen kan meedoen. We vragen een eenmalige projectbijdrage van € 50,- bij aanvang van de repetities.

Vanaf de middelbare school kun je deel nemen aan deze Revue. Voor belangstellenden die nog op de basisschool zitten, komt medio 2016 een oproep.

Meer informatie?

Kijk dan eerst op de pagina ‘Dit zoeken we!’. Nog vragen? Mail dan naar info@revuegennep.nl.

Aanmelden

Hieronder kun je de formulieren downloaden waarmee je je kunt inschrijven. Stuur het ingevulde formulier naar info@revuegennep.nl.