Petje af…

Petje af…

Wanneer je twee fijne petten op mag hebben maar ze niet tegelijk passen, wat doe je dan? Het lijkt gemakkelijk om er één aan de wilgen te hangen maar… wat valt dat tegen! Ik heb het over de bestuurderspet en de schrijverspet die ik uit naam van de Revue met veel trots draag.

 In 2009 schoof ik voor het eerst aan bij het bestuur van Revue Gennep. De overgave, inzet en passie om iets groeps overstijgends neer te zetten: de voldoening die dat geeft is met geen pen of toetsenbord te beschrijven!

En dan nu die andere rol van schrijver in het schrijversteam van de volgende editie. Geen probleem, vonden we als bestuur. Nu we ruim een jaar verder zijn, merk ik dat ik die twee petten vaker op hetzelfde moment op moet zetten dan prettig is. Omdat er teveel redenen zijn om niet te willen stoppen bij het bestuur (bijvoorbeeld de vijf andere bestuursleden!) veegde ik het idee steeds van tafel. Maar nu gaan we door naar de volgende stap en zitten we als schrijvers met de regisseur aan tafel. En ik voel duidelijk: het is tijd om de pet over te dragen. Er komt dus vanaf 2021 een plekje vrij in, ik weet zeker, het allerleukste bestuur van alle clubs in gemeente Gennep en ver daarbuiten. Dus heb je iets met onze Revue en wil je de communicatie en PR ervan vorm geven dan zou ik maar snel reageren want voor je het weet zijn er kapers op de kust! Voor nu geeft het me rust en ruimte om een bal minder in de lucht te hoeven houden.

O ja, omdat dit natuurlijk geen echt afscheid is en ik tot het eind van de productie betrokken blijf bij de Revue hoef ik mijn grote dankbaarheid dat ik deel uit heb mogen maken bij de afgelopen mooie edities nog niet uit te spreken.

Vrolijke groetjes!

Linda Salden, lid bestuur Revue Gennep